Mind, People, Lifestyle

Marius Iftimie este administratorul si autorul principal al blogului Psihopedia, licentiat in Psihologie, absolvent al unui Master de Consiliere Educationala si al unui program de formare in Psihoterapie Adleriana, recunoscute de Colegiul Psihologilor, Federatia Romana de Psihoterapie si Ministerul Educatiei. Contact: teleologia@yahoo.com

sâmbătă, 18 iunie 2016

Radio Summer Vibe

In aceasta vacanta, pentru o mai eficienta relaxare, nu va mai uitati la Antena 3 si incercati in schimb sa il ascultati pe Basescu cum hahaie. Daca nici asta nu merge, atunci va invit sa descoperiti muzica pe care o ascult eu cand plec in vacanta.




E vara, cald si bine, iar eu m-am gandit sa va asigur coloana sonora a vacantei de anul acesta, sau cel putin o alternativa a acestei coloane sonore. Este vorba despre cateva cantece, dintre care multe au fost postate de mine pe chatul sitului Psihoterapie Net, unde moderez o ora de discutii psihologice despre visele nocturne. Piesa dreamy a serii - va amintiti?

Btw, daca visati ceva si vi se pare ca va scapa sensul visului, sau dimpotriva, vi se pare ca l-ati inteles prea bine, va invit sa impartasiti cu noi si sa vorbiti despre asta pe chatul sitului Psihoterapie Net, Luni seara, de la ora 21.00. Merita! Eu voi fi acolo aproape de fiecare data.

In afara de discutiile despre vise si cartile de psihologie, eu nu am multe vicii. Muzica este unul dintre ele si se imbina perfect cu calatoriile de vara pe strazile oraselor sau prin natura, ceea ce va doresc si voua. Eu fac parte dintre cei care nu ridiculizeaza stilul de viata "mainstream" in timp ce il practica cu religiozitate, ci va propun mai curand sa puneti ceva in loc.

Dar iata cum suna muzica din telefonul meu:


Project Blue Sun - Besame




ATB - Fahrenheit 451




The Extreme - Matter of Time




S-Tune - Urban Silence




Christian Rusch - The Promise




Emma Hewitt - Foolish Boy




Seven24 & Soty feat R.I.B. - Perfect Day




Paul van Dyke - Only in a dream




Limonada - Lauge




Chris Zippel feat. Baschin - As Possible




PSH Project - Permanent Daze




Sunshere - In Memories




Ryan Filmore- Miami Sensual




DJ Lounge del Mar - Chill del la mer




Chimera State - Necessary




Roger Shah - Beach side of life




Royksopp - What else is there




VillaNaranjos - Achill




Digital Daggers - The Razor's Edge




Souls in Motion - Sensual Illusion







Daca vi se pare interesant acest gen de muzica, am o veste buna pentru voi. Puteti sa gasiti aceste piese si multe altele difuzate la un radio de pe internet care se numeste RadioTunes si emite din New York, avand si o aplicatie de Android cu acelasi nume - RadioTunes. Accesati aceasta aplicatie gratuita sau situl si selectati dintre numeroasele optiuni pe care le ofera RadioTunes, optiunea care se numeste "Dreamscapes". Nu veti regreta!

De asemenea, daca doriti sa ascultati cantecele de mai sus, ori altele, in format mp3, puteti sa recurgeti la unul dintre siturile care va ofera posibilitatea de a transforma un videoclip (mp4) in format audio (mp3). Eu il folosesc pe acesta: Clipconvertor.

Daca aveti un abonament de telefon cu o conexiune permanenta la internet si nu doriti sa umpleti memoria telefonului cu muzica, v-ar putea interesa o aplicatie gratuita de pe Google Play Store care se numeste Audiopocket. Auditie placuta si o vacanta pe masura acestor sunete magice!








(1) Imaginea Untitled, de BMCIVR, via Flikr, sub licenta CC BY-NC-ND 2.0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu