Mind, People, Lifestyle

Marius Iftimie este administratorul si autorul principal al blogului Psihopedia, licentiat in Psihologie, absolvent al unui Master de Consiliere Educationala si al unui program de formare in Psihoterapie Adleriana, recunoscute de Colegiul Psihologilor, Federatia Romana de Psihoterapie si Ministerul Educatiei. Contact: teleologia@yahoo.com

sâmbătă, 7 aprilie 2018

Top 10 Drama Queens

O ocazie speciala impune un playlist special. Psihopedia iti ofera 10 cantece care iti vor frange inima. Nu aveti nevoie decat de floricele, cola si de servetele desigur. Se plange mai ceva ca la un film indian.


o o o

Pentru ca Psihopedia acorda o atentie deosebita conceptului de drama queen, va invit sa vizionati 10 videoclipuri muzicale care, cel mai probabil, ne vor ajuta sa intelegem ce inseamna sa fii o drama queen. Am ales in acest sens unele dintre cele mai carismatice regine ale dramei si sper sa va placa.

Deci azi suntem putin mai intunecati, mai sensibili, mai intoleranti si mai deprimati ca urmare a nedreptatilor de pe lumea asta, in prezenta carora ne este atat de greu sa traim. Ne luam mp3 playerul si ne plimbam prin ploaie, pana la biserica si inapoi, ca sa nu ratam slujba de inviere. 

Pe primul loc in topul meu se afla, desigur, Natalie Imbruglia cu Torn si Duran Duran si al lor hit memorabil Come Undone, urmate de Nothing Compares to You, al irlandezei Shinead O'Connor, dar pentru ca tocmai ati ascultat aceste cantece si altele de acest fel la radio, vom incepe direct cu locul 50.


  • PINK FLOYD - High Hopes



  • LANA DEL REY - Born to Die



  • NIRVANA - Heart Shaped Box



  • COLDPLAY - Hardest Part



  • AVRIL LAVIGNE - Nobody's Home



  • CHRIS CORNELL - Nearly Forgot My Broken Heart



  • WITHIN TEMPTATION - Shot in the Dark



  • Espen Lind - Lucky for You



  • PAPA ROACH - Forever



  • LINKIN PARK - New Divide









(1) Imaginea Valery, de Eirien, via Flikr, sub licenta CC BY 2.0
Show comments
Hide comments

2 comentarii:

  1. Nirvana chiar mi-a plăcut!(O astfel de ghitară nu am văzut până acum. )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Anonim

      Cauta Jaimie Dupuis pe youtube si vei descoperi mai multe cantece interesante. Adevaratul video al acestui cantec (Nirvana) este prea dramatic pentru Psihopedia...

      De asemenea, daca doresti o surpriza interesanta cauta si Creatorul de Mistere pe youtube.

      Am descoperit ca pe youtube sunt oameni mai creativi decat pe facebook! :) ;)

      Thanks for the comment!

      Ștergere